Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

034 6969 206
034/6969 207
nsi@careservices.sk

O nemocnici

Skalická nemocnica zakázala návštevy hospitalizovaných pacientov

11.7.2022

Fakultná nemocnica AGEL Skalica od dnešného dňa, (pondelok, 11. júl 2022) zakázala návštevy hospitalizovaných pacientov. Rozhodnutie je reakciou vedenia nemocnice na aktuálnu pandemickú situáciu v regióne. Vo výnimočných prípadoch je možné návštevy povoliť.

,,Na základe stúpajúceho počtu hospitalizovaných pacientov a zvyšujúceho sa počtu pozitívne testovaných v SR sme znovu rozhodli o zákaze návštev na lôžkových oddeleniach,“ uviedol námestník  riaditeľa pre liečebno-preventívnu starostlivosť Fakultnej nemocnice AGEL Skalica MUDr. Daniel Vidovič, MPH.  ,,Súčasná situácia zvyšuje riziko prenosu ochorenia a našim cieľom je chrániť pacientov, ale aj zamestnancov. Ide o preventívne opatrenie, uvidíme, aký bude ďalší vývoj,“ dodal D. Vidovič.

Pre hospitalizovaných pacientov to znamená, že od dnešného dňa nie je možné, aby sa v nemocnici stretli so svojimi príbuznými. Výnimku zo zákazu návštev budú len u pacientov v terminálnom štádiu, povolenie na návštevu dostane kňaz, resp. duchovný.

V nemocnici naďalej platí dodržiavanie platných protiepidemických opatrení. Poskytovanie zdravotnej starostlivosti v rámci ambulancií pokračuje ďalej bežným spôsobom (používanie respirátorov, minimalizovanie pobytu v nemocnici, sprievod - len jedna osoba atď). 

Späť