Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

034 6969 206
034/6969 207
nsi@careservices.sk

O nemocnici

Skalická nemocnica má od júna nového riaditeľa

2.6.2022

Fakultná nemocnica AGEL Skalica má od 1. júna nového riaditeľa. Je ním Ing. Marián Juruš, ktorý na tejto pozícii vystriedal doterajšieho riaditeľa MUDr. Jakuba Rybára. Ten ostáva v skalickej nemocnici vo funkcii štatutára a bude sa plne venovať vedeniu AGEL Clinic Bratislava a tiež novým akvizíciám skupiny AGEL.

Nový riaditeľ s bohatými manažérskymi skúsenosťami prichádza do skalickej nemocnice s jasnou predstavou. „Našou prioritou je poskytovaním kvalitnej zdravotnej starostlivosti, odborným  a ľudským prístupom nášho zdravotníckeho personálu zabezpečiť maximálnu spokojnosť našich pacientov a klientov nielen z našej spádovej oblasti, ale aj okolia,” uviedol Ing. Marián Juruš.

Ing. Juruš vyštudoval vysokú ekonomickú školu v odbore financie. Jeho pracovné pôsobenie začalo v oblasti výroby a predaja zdravotníckej techniky, neskôr dlhodobo pôsobil v bankovom sektore ako regionálny riaditeľ obchodnej siete bánk a posledným jeho zamestnaním bola pozícia generálneho  riaditeľa vo Fakultnej nemocnici Trenčín.

„Na pozícii riaditeľa skalickej nemocnice by som rád využil svoje dlhodobé skúsenosti v oblasti manažmentu, rozvoja a maximálneho využívania zdrojov, pričom dôležitou je predovšetkým efektívna komunikácia s kolegami,“ vyjadril svoje očakávania Ing. Juruš a doplnil: ,,Dlhodobým cieľom bude realizácia rekonštrukcií a opráv v nemocnici, aby sme vytvorili priaznivé a prijateľné prostredie nielen pre pacientov, ale aj pre personál nemocnice.

Prvým a najdôležitejším krokom, ktorý už nový riaditeľ začal realizovať, je komunikácia s personálom všetkých oddelení nemocnice. Ďalším cieľom nemocnice v Skalici je rozvoj oddelení s potenciálom ďalšieho medicínskeho rastu, pacientsky žiadaných, ale aj v súvislosti s plánovaným procesom stratifikácie nemocníc.

Späť