Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

034 6969 206
034/6969 207
nsi@careservices.sk

O nemocnici

Láske sa darí aj v nemocnici

14.2.2022

23 manželských alebo partnerských párov pracuje vo Fakultnej nemocnici AGEL Skalica, tých manželských je viac. Zosobášený pár tvoria aj vedúca sestra na otorinolaryngologickom (ORL) oddelení Lenka Danielová a pracovník stravovacej prevádzky Pavol Daniel. Zoznámili sa pred 25 rokmi v spoločnej partii a v súčasnosti sú nielen kolegami v jednej nemocnici, ale aj rodičmi šestnásťročných dvojičiek. Kto ich pozná, vie, že ich jednanie je vždy ústretové a milé, ochotou a úsmevom nešetria. Manželský pár tvoria 11 rokov.

Vedúca sestra na ORL oddelení Lenka Danielová pracuje v nemocnici od roku 2001 ako sestra v nepretržitej prevádzke a posledných sedem rokov ako vedúca sestra otorinolaryngologického oddelenia. Od jesene je aj personálnou posilou covid oddelenia. Celkovo pracuje v skalickej nemocnici 20 rokov. Jej manžel Pavol sa v nemocnici stará o rozvoz stravy a iných vecí.

Nemocničný pár tvoria pani Lenka a pán Pavol od roku 1996. „Chodili sme von s rovnakou partiou ľudí, tam sme sa zoznámili. Po 10 rokoch sa nám narodili dvojičky – chlapec a dievča, a neskôr sme sa aj vzali,“ vyjadrila sa k 25 spoločne prežitým šťastným rokom vedúca sestra Lenka, ktorú spája s manželom Pavlom aj záľuba v cestovaní. Ako uviedla, najviac si ho váži pre jeho pracovitosť a príkladnú starostlivosť o rodinu. Sviatok zamilovaných síce neslávia, ale zamilovaní sa cítia stále.

Okrem Lenky a Pavla Danielových si aj ďalších 44 zamestnancov skalickej nemocnice zvolilo za životného partnera kolegu, z nich až 34 svoj vzťah spečatilo aj oficiálne.

Späť