Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

034 6969 206
034/6969 207
nsi@careservices.sk

O nemocnici

Skalická nemocnica komunikuje s verejnosťou cez novú webovú stránku www.nemocnicaskalica.agel.sk

25.8.2021

Vyše 110.000 obyvateľov spádovej oblasti Fakultnej nemocnice AGEL Skalica, čo sú okresy Skalica, Senica a čiastočne i Myjava a Malacky, ale i ďalší záujemcovia môžu využívať novú internetovú stránku nemocnice. Koncepcia webového portálu je jednotná pre všetky zdravotnícke zariadenia nemocničnej siete AGEL. Responzivita zaručuje dobrú čitateľnosť obsahu webu na dostupných elektronických zariadeniach ako sú smartfóny, mobily, notebooky, netbooky či tablety. Prioritou stránky je šetriť čas používateľa.

Základné menu titulky webu umožňuje ľahkú orientáciu v informáciách, napomáha ich ľahkej dostupnosti a naviac je rozšírené o položku kariéra, čím sa zjednodušil prístup užívateľov k ponuke práce. Rubrika Aktuálne je tiež súčasťou záhlavia novej titulky. „Aj prostredníctvom internetového sídla spoločnosti sa snažíme informovať klientov a pacientov o aktuálnom dianí v nemocnici, upozorňujeme na dôležité zmeny a dávame do pozornosti to, v čom sa nám darí napredovať,“ uviedol riaditeľ Fakultnej nemocnice AGEL Skalica MUDr. Jakub Rybár. Návštevníci internetovej stránky nemocnice sa v tomto čase informujú najčastejšie na možnosti covid vyšetrení a rezervácie termínov.

Rozšírené možnosti prináša stránka aj v oblasti komunikácie s nemocnicou. Pri online komunikácii s nemocnicou má užívateľ na výber 8 druhov formulárov podľa zámeru, s akým sa obracia na nemocnicu. Klient je smerovaný k pridaniu poďakovania a podnetu. Pri adresovaní nespokojnosti má klient na výber až z piatich možností. Cieľom je, aby sa požiadavka dostala v čo najkratšom čase k zodpovednej osobe a mohla byť riešená.

Medzi najnavštevovanejšie sekcie na pôvodnej internetovej stránke patrili oznamy o neprítomnosti lekára v ambulancii. Tie nájde internetový užívateľ aktuálne pod názvom „Zmeny v ordinačných hodinách“  v sekcii AMBULANCIE, ktorá je súčasťou zložky PRACOVISKÁ na titulke webu.

Späť