Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

034 6969 206
034/6969 207
nsi@careservices.sk

Zdravie pre Záhorie

Zdravie pre Záhorie v roku 2023 podporilo

11. Skalický deň sestier

Zdravie pre Záhorie podporilo 11. SKALICKÝ DEŇ SESTIER, akreditované vzdelávacie podujatie sumou 1000 Eur. Na vzdelávacej aktivite sa zúčastnilo viac ako dvestodvadsať účastníkov a bola určená pre sestry, pôrodné asistentky, medicínsko – technických pracovníkov, fyzioterapeutov a záchranárov.

XIX. Kleiblove lekárske dni Záhoria

Zdravie pre Záhorie podporilo XIX. Kleiblove lekárske dni Záhoria, kreditovanú vedeckú konferenciu, ktorú organizovala Slovenská lekárska spoločnosť, o.z. a Fakultná nemocnica AGEL Skalica, a.s. sumou 1000 Eur. Na podujatí sa zúčastnilo 123 odborníkov zo Slovenska a z Českej republiky.

Zlepšenie podmienok na poskytovanie zdravotnej starostlivosti o pacientov

Zdravie pre Záhorie zakúpilo 18 ks tašiek MEDIUM EMERGENCIES na uloženie protišokových súprav v sume 1 955 Eur, vďaka ktorým je možné poskytnúť pacientom rýchlu medicínsku intervenciu. Došlo k zlepšeniu podmienok poskytovanej zdravotnej starostlivosti o pacientov na ambulanciách a lôžkových oddeleniach Fakultnej nemocnice AGEL Skalica.

 

Zlepšenie podmienok pre pacientov a zamestnancov

Zdravie pre Záhorie zakúpilo šokový schl./zmr. Redfox na zlepšenie podmienok pre pacientov a zamestnancov Fakultnej nemocnice AGEL Skalica v sume 2 778 Eur.

Nákup vybavenia pre Neonatologické oddelenie

Zdravie pre Záhorie zakúpilo doplnkové vybavenie pre zlepšenie pracovných podmienok pre potreby Neonatologického oddelenia Fakultnej nemocnice AGEL Skalica v sume 406,10 Eur.